dimarts, 27 de març del 2012

TROBADA PRESENCIAL A MONTSERRAT 6è EP




El divendres dia 23 de març vam anar a Montserrat ( molt d'hora, per cert ).
Vam portar un arbre (un pal amb uns brots verds ), que havia de servir per a reforestar el Parc Natural de Montserrat.
A Monistrol vam agafar el cremallera i ja de seguida vàrem veure les diferents escoles.
Primer vam esmorzar i tot seguit començàvem les activitats. A nosaltres ens acompanyava el nostre escolà, l'Andreu, i dos escolanets més petits i molt simpàtics, l'Arnau i el Bernat.
La primera visita va ser l'Escolania. Quants instruments!Més tard, l'espai natura on observaríem i imaginaríem un munt de coses. Després,era el torn del'espai gresca, i vam fer un ball tots junts amb la cançó d'Apple Jack, " The triangles ". A continuació, visita guiada al museu on ens van ensenyar un quadre de Joaquim Mir i un de Ramon Casas.
Va arribar l'hora de dinar i ho vàrem fer a la plaça. Una estona d'esbarjo i descans. I finalment, cloenda a la Basílica, on vam escoltar una paràbola, vam fer pregàries i per últim vam escoltar unes cançons dels escolans.
Abans de marxar, ens van donar el test que havíem portat pintat, però ara amb unes flors fetes amb esponges i altres materials.
Va ser un dia fantàstic, ens ho vàrem passar molt bé.

Ferran Martínez i Joan Jiménez.




PUJANT AMB EL CREMALLERA CAP A MONTSERRAT





L'ESCOLANIA

L'experiència a l'escolania va ser molt interessant. Tots vam quedar sorpresos amb les diferents aules i sobretot, la sala de jocs. També ens va agradar el fet que es fan intercanvis entre l'Escolania de Montserrat i la Masia del Barça. Els llits dels dormitoris semblaven còmodes. Resumint, la vida a l'escolania està d'allò més bé.

Mireia Serra i Ferran Marco







ESPAI NATURA

Aquí les activitats consistien en anotar en una fitxa, objectes, elements del paisatge... que vèiem o bé ens calia imaginar.
La fitxa constava de dues parts.
La primera part es basava en l'observació. Per trobar la informació es podia fer de diferents maneres. Una eren uns cartells amb un ull on hi havia anotacions que ens calien trobar. I l'altre, era la pròpia observació d'allò que se'ns indicava.
La segona part consistia en imaginar-nos objectes,parts d'algun paisatge,etc. Per a aquesta part, havíem de trobar un cartell amb el dibuix d'Albert Einstein.
I a omplir la fitxa !

Sheila Delgado i Albert Pérez




TOT TREBALLANT







ELS NOSTRES DIBUIXOS




ESPAI GRESCA

L'espai gresca va ser molt divertit. Ens va agradar molt perquè vam tenir l'experiència de poder ballar davant de moltes escoles.Ah! I poder veure com ballaven les altres escoles. Nosaltres vàrem fer una coreografia amb la cançó " The triangles" del grup " Apple Jack". El nostre ball era força senzill. Algunes escoles ho van fer millor i altres pitjor. Els presentadors van ser l'Oriol Serén, Pol Viladomat i Anna Xiu.
No només va haver-hi alumnes de cicle superior, sinó també de 4t.
Ens va agradar molt!

Irene Hernando i Gerard Candela








SEGUINT ELS PASSOS !
CONCENTRACIÓ MÀXIMA !








EL MUSEU

Dins del museu vàrem estar poca estona. De fet vam entrar en dos torns. Un dels grups va fer un quadre de Joaquim Mir i l'altre un de Ramon Casas.
Ens va agradar moltíssim.

Pol Juárez


"MADELAINE O L'ABSENTA" RAMON CASAS.



LA BASÍLICA

A l'entrar a la Basílica, tots la vam mirar de dalt a baix. Què gran ! Què preciosa ! Vàrem seure en els bancs que teníem reservats a nom de la nostra escola. Primer vam començar amb unes quantes reflexions, i tot seguit els escolanets van tocar diferents instruments i ens van cantar unes cançons. Va ser un concert en petit format. Quan van cantar el Virolai, tots ens vàrem aixecar per cantar amb ells.
A dalt de la basílica hi ha la figura de la Mare de Déu de Montserrat, " La Moreneta ". La gent hi passava per tocar-la i admirar-la.
Amb aquesta activitat, la Trobada s'acabava i de nou ens vam dirigir al cremallera per retornar a Sant Andreu.

Ainoa Martínez








EL NOSTRE TEST !




UN PROJECTE QUE S'ACABA !

Com tot aquest projecte també es va acabant. Hem fet moltes activitats i hem après molt sobre aquesta Muntanya, però també sobre molts altres temes.Ara ja només ens queda l'itinerari número 5 i l'activitat de cloenda.
A REVEURE !

6è EP




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada