divendres, 19 de juny del 2015

JORNADA ESPORTIVA DE FINAL DE CURS DE CICLE MITJÀ

Avui, l'últim dia de classe, els nens i les nenes de Cicle Mitjà hem participat en la Jornada Esportiva de final de curs organitzada per les mestres d'educació física (Bel i Vicky). Tots els alumnes de tercer i de quart ens hem agrupat en setze equips i hem jugat seguint dos circuits diferents, un de color blau i un altre de color lila. Ens hem divertit molt jugant a pales, globus d'aigua, patinet, el joc de La Torre, omplir galledes d'aigua, etc. Ens ha agrdat molt acabar el curs compartitnt una estona de joc amb els nostres companys. Moltes gràcies Bel i Vicky! Esperem participar una altra vegada el curs vinent!
Aprofitem aquesta última entrada al bloc per desitjar a totes les persones que formen part de la vida de l'escola un bon estiu!
Afectuosament,
L'equip de mestres de Cicle Mitjà :)
Si voleu veure més fotografies, podeu visitar l'Alèxia.

dimecres, 17 de juny del 2015

Passeig de Bocins


PASSEIG DE BOCINS DE CICLE MITJÀ

Avui, 17 de juny, els nens i nenes de Cicle Mitjà han fet el comiat de final de curs al teatre. Ha estat una breu mostra d'activitats que hem fet durant el curs, amb el fil conductor del “Quijote”.
S'ha notat un aire molt festiu, tothom estava molt engrescat i la participació ha estat un èxit.
També ens han vingut a veure molts familiars, fet que ens ha alegrat molt.
Acomiadem el curs amb molta il·lusió i també amb una mica de nostàlgia per tot el que hem viscut.
Gràcies a tothom de tot cor:
 L'equip de mestres de Cicle Mitjà


Aquí teniu un petit recull de fotografies, com sempre si voleu podeu entrar a l'Alèxia per veure la resta i un vídeo de l'actuació.