divendres, 30 de gener del 2015

Dibuix de l'hivern

Avui els nens i nenes de primer hem agafat un full i hem pintat el fons de colors de l'hivern i hem pintat els fons de colors de l'hivern. després hem deixat que s'assequi i amb pintura negra hem dibuixat uns arbres. Ens ha quedat preciós!

Maria B.dijous, 29 de gener del 2015

Dia de la Pau: Malala


LA MALALA

Abans no sabíem tantes coses de la Malala i ara n’hem sabut més.
Ens vam separar per grups base i ens van donar uns fulls en els quals hi havia informació sobre la Malala. Els grups base es van aprendre el que posava a la informació. El dijous dia 29 de gener de 2015, els grups base hem anat a l’aula TIC amb els de 3r. Aleshores els nens i nenes de 4t els hi hem explicat tot el que sabem sobre la Malala.
Després d’explicar-ho, hem vist un vídeo i ens han donat un paperet on en parelles (un de 3r i un de 4t) hem escrit un missatge a la Malala. Ho hem penjat a un mural!
Hem fet aquesta feina per celebrar el Dia de la Pau que és el divendres 30 de gener de 2015. Ho celebrem perquè la Malala ha guanyat el Premi Nobel de la Pau al 2014 per la seva defensa sobre que les nenes puguin anar a l’escola.

Oriol Miracle i Andreu Garcia

4tCPer veure més fotos, podeu visitar l'Alèxia

dimecres, 28 de gener del 2015El divendres dia 30 és el dia la no violència, el dia de la pau. Els nens i nens de 2n hem fet uns missatges molt especials al taller de "Fem un clic". Hem utilitzat el programa tagxedo. Nosaltres hem fet una pluja d'idees de paraules i la mestra ens ha fet el muntatge!