dijous, 24 de febrer del 2022

CAMPANYES PUBLICITÀRIES

  A 4t hem fet una campanya publicitària. Els equips els vam fer com nosaltres vam voler, però mistes. Ens vam explicar què havien de fer i després de què anava el tema.

Vam començar a fer el guió i quedar amb el material i la roba. Vam decidir un eslògan que rimés i vam començar a estudiar-los i els moviments.

Vam assajar fins que arribés el dia de gravar. Al final vam compartir el que ens havia sortit.

En conclusió, ens va costar molt, però ho vam aconseguir tot i que hem de millorar algunes coses.


Clàudia Cubel 4tA, Celia de los Santos 4tB, Jana Humbert 4tC i Judit Llopis 4tD
dimarts, 22 de febrer del 2022

Sortida Museu d'Història de Catalunya 4t

 

Els dies 15 i 16 de Febrer, els alumnes de 4t vam anar al Museu d’Història de Catalunya. Primer ens van explicar com eren les cases de la prehistòria, que estaven fetes de materials naturals com pedra, palla, fang i fusta: i després ens van explicar com es feia el pa en aquella època.

Més tard, vam conèixer que és un domus, que eren les cases unifamiliars on vivien famílies patrícies o adinerades, i també com era un dipòsit d’aigua, que es feia servir per la recollida d’aigua de la pluja.

Els guies ens van parlar sobre l’edat mitjana, on la societat estava distribuïda en estaments, dels més poderosos als menys. El rei tenia tot el poder, després els nobles, els cavallers i per últim els pagesos. Ens van ensenyar com era la part del castell on els arquers llençaven fletxes.

Per últim, vam distingir com eren les cuines d’abans i la dels nostres avis. Vam haver dos canvis molt importants que eren l’electricitat i l’aigua potable.

Vam aprendre molt!

                                                                                                 Judit Llopis i Roger Tolrà