divendres, 23 de novembre del 2012

ESTEM FENT EL PESSEBRE

Els nens i nenes de 4t, hem començat a fer les figures del pessebre amb ampolles i plastilina per posar-lo al passadís del cicle mitjà.
Ens ho estem passant molt bé!!!!!!!!
Aquí teniu unes quantes fotos.

                                                 ADRIÀ LLOPIS 4T C

diumenge, 18 de novembre del 2012

EXCURSIÓ DE P3 A CAN POU

El passat divendres 16 de novembre, els nens i nenes de p3 vam anar d'excursió a Can Pou, una masia de Sant Antoni de Vilamajor. 

Després d'esmorzar i jugar una mica al sorral...
Vam trobar un follet pel bosc que ens va explicar el que l'havia passat... Un dia, la fada del bosc i ell es van barallar... El follet, que estava molt enfadat, va decidir cridar a la bruixa perquè fes un encanteri per tal d'adormir la fada... 


Però després de fer-ho, es va empenedir moltíssim, ara ja no tenia ningú amb qui jugar..., i la seva amiga fada estava dormida... El follet ens va demanar la nostra ajuda per poder despertar la fada. 
Havíem de desfer l'encanteri de la bruixa i per fer-ho necessitaríem: una cançó de bon dia amb veu de grill, una fulla amb forma de mà, una fulla amb forma de núvol i una fulla en forma de ploma d'indi. Una vegada tinguéssim tot, podríem desfer l'encanteri i així despertar la fada.
Així que ens vam posar unes ulleres màgiques i vàrem anar cap al bosc a buscar totes aquestes fulles...Després de dinar, vam anar a veure on estava la fada dormida per intentar despertar-la amb tot el que havíem trobat...

Finalment ho vàrem aconseguir! Vam despertar la fada, i el follet i ella van fer les paus i van ser amics una altra vegada!Si voleu veure més fotos les trobareu a les galeries de fotos de l'Alexia.