divendres, 10 d’abril de 2015

ESPORTS A QUARTS

Els nostres alumnes de quart van participar en unes jornades interescolars organitzades pel Seminari d'Educació Física de Sant Andreu.
S'ho van passar molt bé tal i com podeu comprovar en aquestes fotografíes i d'altres que es penjaran a l'Alèxia.

dijous, 9 d’abril de 2015

XERRADA DE ROSA NAVARRO DURÁN

VISITA DE ROSA NAVARRO

Avui al matí ens ha vingut a visitar la Rosa Navarro Durán. Ens ha explicat moltes coses divertides sobre el Quijote i Sancho Panza. També ha explicat un capítol divertidíssim sobre un barber que portava com una espècie de palangana al cap i el Quijote es va pensar que era un casc d’or i va iniciar una batalla per robar-li. Ens ha explicat perquè plou al Quijote i com va començar a escriure el Don Quijote explicat als nens. Al final, com a mostra d’agraïment per haver vingut a la nostra escola li hem regalat un ram de flors i un àlbum amb tots els nostres dibuixos sobre el Quijote i dedicatòries al darrere. Finalment ens ha firmat els llibres de Don Quijote.
Quina experiència tan bonica!

Ariadna Martín
Marc Martínez Vallés

4t A
dimecres, 8 d’abril de 2015

HORT URBÀ. 3r

HORT URBÀ

Fa uns dies vam anar tots els alumnes de 3r per primera vegada a l’hort urbà de l’escola.

La Mª Dolors ens va ensenyar com fer el compostatge, i vam plantar enciams i faveres!

També ens va explicar que el curs passat van barrejar la terra amb el compostatge que havien fet.

Esperem collir moltes faves i enciams!!

Jana Albesa - 3rC

Trobareu més fotos a l'Alèxia

dimarts, 7 d’abril de 2015

Robert i Sonia DelaunayEls nens i nenes de tercer hem treballat un pintor que es diu Delaunay. En Delaunay era francès i va descobrir l’orfisme. En grups base hem elaborat un quadre fet amb rodones amb taps i objectes que hem portat de casa.

Ens han donat quatre sessions: a la primera sessió ens van explicar la vida del pintor i vam fer un esborrany, per què a la propera sessió començaríem a fer el quadre amb una cartolina més gran. A la segona sessió vam dibuixar el quadre en una cartolina gran. A la tercera sessió ho vam començar a pintar i a l’última sessió ho vam acabar de pintar.

L’experiència ha estat xulíssima i molt interessant perquè hem après a fer quadres de l’orfisme.

3rB – Berta Mas
Trobareu més fotos a l'Alèxia!