divendres, 28 de maig del 2021

SORTIDA A LA BIBLIOTECA 5è

 VISITEM LA BIBLIOTECA I ANEM A UN HORT URBÀ


A la biblioteca, Marina Clotet, ens han explicat el funcionament de classificació dels llibres: com es dur a terme, com es classifiquen i com tenir pistes perquè ens resulti més senzill trobar aquell llibre o material que necessitem. Després hem tingut una estona per remenar i llegir. Sempre és un bon moment per tornar-hi amb la família i poder agafar en préstec llibres, còmics o revistes.

Després hem anat cap a l'hort de la Sagrera, on el Sr. Jordi i el Sr.Oleguer ens han explicat com conrear diferents tipus de plantes i el material que es necessita per fer-ho. Ens han agradat especialment les plantes aromàtiques i també hem après que hi ha plantes que més val ni tocar perquè poden ser perjudicials per la salut. Des del nostre blog, moltes gràcies per l'amabilitat i els coneixements.TEMPS D'ESCOLTA I APRENENTATGETEMPS DE LECTURA
A L'HORT

EXCURSIÓ A LA PLATJA 5è

QUÈ PODEM FER PER CONSERVAR LES NOSTRES PLATGES?


Aquest dimecres 26 de maig, tots els nois i noies de 5è, vàrem fer una sortida a la platja.

Vam tenir ocasió de conèixer altres realitats de les platges del nostre litoral. Vam parlar de tipus de sorra, pedres que hi podem trobar, plantes, aus i molt més. També vam descobrir la diferència entre platges urbanes i naturals. Fins i tot vam poder veure en directe un corb marí, fet ben estrany, perquè ens varen explicar que són aus molt tímides i els costa deixar-se veure.

L'altra part de l'excursió va ser una caminada fins l'hotel Vela. Mirar amunt ens va fer impressió!


      

                                                          

ESMORZANT!
COMENCEM ACTIVITATS

PASSEJADA FIN EL VELA


Hem passat un bon dia. Ja teníem ganes de sortir d'escola i fer alguna cosa tots plegats!