dimecres, 20 de maig del 2015

Excursió a Montserrat – 6è
 

Avui, dia 15 de maig, els alumnes de 6è hem anat d’excursió a Montserrat. El viatge d’anada ha estat bastant pesat perquè hi havia caravana. En arribar hem esmorzat al mirador, des d’on hi ha unes vistes precioses. 


 

A continuació, i seguint l’itinerari dels màrtirs, arribem a l’ermita de Sant Miquel. Allà ens hem fet una foto de grup. Seguidament hem desfet el camí direcció al Monestir, on hem escoltat els escolanets cantant les Salves.


  Quan hem acabat hem anat a dinar, i després hem fet un dibuix lliure del paisatge de Montserrat. Més tard, un cop enllestit el dibuix, hem agafat l’autocar que ens ha portat fins l’escola.  Aquesta excursió ha estat molt divertida i entretinguda, hem pogut estar amb els amics i és aconsellable per a la nostra edat, ja que hem après coses noves.


Adrià Llopis - 6è C

dimarts, 19 de maig del 2015

Agafant forces...

Benvolgudes famílies,
Aquestes setmanes els nens de 4t, estem agafant forces per anar de colònies i acabant tot de projectes que teníem encetats.
Ja hem acabat els apadrinaments lectors amb els alumnes de P-5. Ens ho hem passat molt bé i ens hem sentit molt útils ajudant als alumnes més petits en aquesta tasca tant difícil que és l'aventura de llegir.
D'aquesta manera, estem a punt d'acabar el Projecte dels Planetes. Només ens queda l'acte de l'entrega dels diplomes.
També estem en plena Setmana Cultural i hem celebrat el dia del Pare Manyanet i hem baixat a veure l'exposició de treballs.
Ja sabeu, per veure les fotografies visiteu l'Alèxia.