divendres, 3 de febrer de 2012

Presentació Cicle Inicial

Som els nens i nenes de Cicle Inicial i estem molt contents de presentar-nos al bloc. Us ensenyarem una mica tot el que fem.
Treballem la Festa Major a partir d’uns contes i ens reunim a l’aula TIC.

Quin problema!
Treballem cooperativament i entre tots trobem la solució.Anem d’excursió!
Compartim, juguem ens divertim.

Fem panellets. Fantàstic! Pastem, barregem, fem les boletes
i ens els mengem. Mmm que bons!


Tots junts també preguem. Jesús és el nostre amic.


Esperem que ens visiteu molt.                                                                                                                         
Els nens i nenes de C.I.

Avui neva!

Avui he sortit de casa per anar a col·legi  i no sabia què passava, començaven a caure borrallons de neu, s’estava començant a notar l’hivern. Ha sigut un moment molt guai, semblava que estava somiant.
Júlia Tolrà
Cicle Inicial
2nB

La nevada

Avui dijous 2 de febrer, està nevant a Barcelona. És una de les primeres vegades que neva, perquè normalment aqui no neva mai, i la gent està molt emocionada.

Quan jo he sortit de casa meva amb la meva germana he tret la mà per sota el paraigües i m'han caigut flocs de neu, i ha sigut molt divertit. He arribat a l'escola i ja tancaven les portes i he hagut d'anar molt ràpid. He arribat a classe, m'he tret la motxilla, també la jaqueta i m'he posat la bata i encara estava nevant.
Ens hem posat a treballar i com ha començat a nevar més la Dolors ens ha deixat mirar per la finestra i cada cop que nevava més ens podíem aixecar. Ha arribat l'hora del pati i com estava nevant no hem pogut baixar al pati i hem esmorzat al passadís i jugat a la classe.

Carlota Pujadas
Cicle Mitjà
3r A

dilluns, 30 de gener de 2012

Presentació Cicle Mitjà


Som els nens i nenes de Cicle Mitjà. Ens agrada anar a l'escola perquè hi tenim amics, companys i professors /es que ens ensenyen, també ens ho passem molt bé.

En aquest bloc no podem ensenyar-vos tot el que fem i aprenem perquè fem moltes coses: mates, llengua, excursions, jocs al pati...etc.

Però sí que volem mostrar-vos algunes d'aquestes activitats i així serà com si ens estiguessin mirant per un forat.
Esperem que us agradi el nostre bloc!