dimarts, 4 de juny del 2019

TALLER DE TEATRE DE 4TDurant aquest curs els alumnes de 4t han realitzat el Taller de Teatre a l’escola. A l’inici del curs van treballar diferents activitats per millorar l’expressió oral. El segon trimestre ja vam començar a preparar l’obra que cada classe va representar fa pocs dies.

Els alumnes de 4t A van escenificar l’obra: “El noi Valent”. A 4t B “El gat amb botes” i a 4tC “ A Becerola fan ballades”


Totes tres funcions van ser un èxit de representació. Volem destacar l’esforç i l’interès que tots els nostres alumnes van mostrar en aquesta activitat. Això ens anima a continuar fent aquest taller els propers cursos.
A continuació us mostrem les gravacions de les obres que esperem us agradin.

                                                                                             Les mestres de 4t.EL NOI VALENT   (4t A)


EL GAT AMB BOTES  (4t B)

A BECEROLA FAN BALLADES (4t C)

dilluns, 3 de juny del 2019

PORTFOLI 6è

CONEIXEMENT DEL MEDI 6è
 EL NOSTRE RECULL D'EVIDÈNCIES

Al llarg de tot aquest curs hem estat seleccionant un treball de cada projecte de medi que hem fet i analitzant amb més detall i profunditat perquè aquella justament era l'activitat que escollíem. Ens ha interpel·lat més que les altres ? Ens ha agradat?  L'hem trobada interessant? Quines intel·ligències hem fet servir? Com el valorem? Per què ens pot ajudar en el nostre dia a dia?  I en un futur?...
De totes aquestes evidències recollides, ara calia acabar d'elaborar el nostre portfoli. I la veritat és que hem fet una gran feina, on la creativitat, el llenguatge i el medi s'han agafat de la mà per donar el seu resultat.


PROCÉS D'ELABORACIÓ

RESULTAT DEL NOSTRE TREBALL

I de d'aquí, moltes gràcies a les famílies per la vostra participació i comentaris!

EXCURSIÓ 6è

CAN MIQUELÓ I ELS PLANETES


Tot i la pluja, l'excursió de 6è va ser un èxit. Per complementar el projecte de medi que estem fent ara mateix a classe, vàrem fer tres tallers diferents a Can Miqueló sobre l'univers i els planetes.
També va ser un dia de compartir xerrades i jocs amb els companys i els monitors que ens van acompanyar i explicar les diferents dinàmiques.
Aquí us deixem algunes imatges dels moments d'esbarjo i menjar!