dimecres, 13 de novembre del 2019

SORTIDA AL POBLE ESPANYOLBenvolguts a tots els nostres lectors!

Com que estem treballant el projecte tot canvia, la setmana passada vam anar d’excursió al poble espanyol. Vam agafar l’autocar i al arribar vam tenir temps d’esmorzar. Alguns primer vam fer una visita per tots els carrerons diferents del Poble. Doncs hi havia carrers de molts llocs d’Espanya. Per exemple: el barri andalús. Després vam fer un taller de figuretes de peces de vidre, i ens el vam poder emportar a casa. És molt “xulo”!

Quan vam acabar vam visitar la botiga de la Júlia. La Júlia era una artesana que treballava els vitralls i ens va ensenyar unes figures molt maques que havia fet.
Després vam continuar mirant altres oficis antics, com: els que treballaven el cuir, els terrissaires i botigues d’altres coses fetes a mà.

Després vam anar a  dinar a una esplanada i vam poder jugar molta estona amb els amics!
 Ens ho vam passar molt bé!!!!

Aran i Lucía de 4t B.
dilluns, 11 de novembre del 2019

TREASURE ISLAND. CICLE SUPERIOR

THEATRE

Els alumnes de 5è i 6è vam assistir al teatre de l'escola per veure l'obra "Treasure Island". Vam poder practicar l'anglès de manera real i vàrem gaudir de la història.
Trobareu la resta de fotografies al blog d'anglès " Fun with English".

5è FLORS ORIGAMI

FENT LES NOSTRES FLORS

A 5è i seguint la tècnica de l'origami hem preparat flors. Hi hem posat ganes, atenció i paciència, i hem après una tècnica que podem seguir desenvolupant.