dissabte, 2 de març de 2019

CARNESTOLTES 6è

SETMANA D'ORDRES BOGES!Tanquem una setmana de disbauxa i ordres boges. El rei Carnestoltes s'ha encarregat cada dia de fer-nos conèixer les instruccions del dia següent. Superherois, pentinats extravagants, personatges de por, i com no, del llit a l'escola amb els nostres superpijames! Aquests han estat els models que han omplert l'aula de color i alegria per dedicar-nos de manera diferent a la feina.
Com a cloenda unes màscares precioses on hem posat a prova la nostra creativitat.
Tot un èxit per retornar la propera setmana a la calma i la serenitat.
El pregó del rei Carnestoltes i comença la festa i la xocolatada!

A ballar!
PROJECTE DE CON.MEDI 6è

VIATJANT PER LA HISTÒRIA


Dins del marc del nostre projecte per conèixer les grans etapes de la història, ja hem fet la 2a jornada d'aprenentatge de la mà del nostre expert, el professor Manel March.
Amb imatges i la seva manera d'explica tan amena les característiques principals dels grans esdeveniments històrics, hem après moltíssimes coses i fins i tot petites anecdotes sobre l'edat mitjana i l'edat moderna. 
Ara preparats i amb ganes de tancar aquest cicle de conferències amb l'edat contemporània.


Temps per preguntar!
Descobrint les dues cares de la Gioconda!APADRINAMENT LECTOR 2n- 6è

PADRINS I APADRINATS
6è i 2n ( 3 sessions)

Després de 3 sessions d'apadrinament lector, els padrins i apadrinats estan contentíssims de treballar junts i esperen delerosos la següent trobada.
Al llarg de de les dues darreres sessions hem estat treballant la lectura de dos textos diferents relacionats amb el nostre projecte de Pixar. Ens hem fixat en l'entonació, la fluïdesa i la bona cadència en la lectura. Els padrins també hem ajudat als apadrinats a comprendre tot el lèxic i a desvetllar el sentit ple del text.
A les següents junts crearem uns còmics amb els personatges que hem conegut!


dimarts, 26 de febrer de 2019

PROJECTE DE 4t : “DE LA COVA ALS GRATACELS”


En aquest projecte hem estudiat l’habitatge al llarg de les diferents etapes de la història, que són les següents: la prehistòria, l’edat antiga, l’edat mitjana, la moderna i l’actual.
Per finalitzar el projecte hem fet unes maquetes que ,si veniu a l’escola, les trobareu al passadís de 4t.   

                                                                                        Clàudia A. I Roger E.

dilluns, 25 de febrer de 2019

ESPORTS A 4t.

Per segon any consecutiu els alumnes de 4t han gaudit d'una jornada esportiva al Camp del Sant Andreu,organitzada pels mestres d'Educació Física. Han participat conjuntament amb altres escoles del barri. Ha estat una activitat molt divertida que ha entusiasmat als nostres alumnes i que esperem poder repetir el curs vinent.

                                                                                                      Les mestres de 4t.