dijous, 2 de juny del 2016

Taller d'escriptura

Hola a totes i tots!
Divendres passat, van venir a l’escola en Carles per fer un taller d’escriptura creativa. En Carles ens va explicar totes les coses que podem llegar: gestos, sons, etc. Vam fer jocs on havíem  d’escoltar per saber que volia dir. També ens va recitar poemes i ens va ensenyar a no tenir vergonya per parlar en públic.
L’activitat que més ens va agradar va ser buscar paraules que només tinguessin la “A” i escriure una historia a partir d’aquí!
Va ser molt divertit! Gràcies Carles!

Mar Luque i Dani Amigo, 4t A



dimecres, 1 de juny del 2016

EXCURSIÓ DE 3r A COLLSEROLA

EXCURSIÓ DE 3r A SANT PERE MÀRTIR


L’excursió a Collserola ens va anar molt bé. Vam pujar a l’autocar a les 9:30 i quan vam baixar de l’autocar ens vam posar en grups de taula i vam esmorzar.
Ens van repartir uns fulls on havíem de resseguir el recorregut amb plastidecor, que ens va portar a la font de la Beca. Tornant per anar a dinar, vam calcar l’escorça de tres arbres: el pi, l’om i la figuera. Quan vam acabar de dinar, vam anar per un camí on hi havia un pont que portava al mirador dels Xiprers. Des d’aquell mirador es podia veure: La Sagrada Família, la Torre Àgbar, El Camp Nou, El Palau Sant Jordi, la muntanya del Tibidabo i moltes coses més
Quan vam tornar a l’autocar no hi cabien dos nens, llavors vam trucar a un taxi que els va venir a buscar. Al final vam tornar tots plegats i vam arribar una mica tard.
En conclusió, ens ho vam passar molt bé.

                                                                  Oriol, Carla i Helena de 3r.B







Vam fer moltes més fotografies que podreu trobar a l'Alèxia.