divendres, 1 de febrer del 2013

ATENCIÓ PARES I MARES!!
EL REI CARNESTOLTES JA HA ARRIBAT I JA ENS HA DONAT LA PRIMERA DE LES SEVES ORDRES BOGES:
 DILLUNS

PORTAREU UNA PERRUCA O UN PENTINAT,
QUE SIGUI D´ALLÒ MÉS FASCINANT.

dijous, 31 de gener del 2013

TREBALLANT LA PAU A CICLE SUPERIOR

Ahir,dia 30 de gener, després de l'acte conjunt d'educació infantil i primària, dedicat a la Jornada de la no-violència i la pau, els alumens de cicle superior vàrem estar treballant sobre diferents personatges que al llarg de la seva trajectòria han aconseguit rebre el Premi Nobel de la Pau.Vàrem agafar els premis des de l'any 2000 fins el 2011. A la tarda vam veure una pel.lícula " Billy Elliot",per parlar-ne posteriorment a classe. Sandra Salvatella (5è C)

dimecres, 30 de gener del 2013

DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA


ACTE DEL DIA DE LA NO-VIOLÈNCIA  I LA PAU

Avui dia 30 de gener 2013, els nens de parvulari i primària de la nostra escola hem celebrat la diada de la No-violència i la Pau, i ho hem fet dins de l'any de la Fe (la fe com a motor que produeix la pau). En aquest acte ens han guiat les paraules de la Mare Teresa de Calcuta que ens diu: 


El fruit del silenci, és l’oració
El fruit de l’oració, és la fe
El fruit de la fe, és l’amor
El fruit de l’amor és el servei,
El fruit del servei és la pau

(Mare Teresa de Calcuta)Per això representants de tots els cursos hem fet tres figures que des de la creu es transformen en el símbols de la pau (colom i el no a la guerra ).

Amb aquest acte ens comprometem a treballar els conflictes que sorgeixen a la classe o a casa amb el diàleg, el respecte i el perdó.  


Bona diada de la Pau!