divendres, 24 de febrer del 2012

Visita al Museu d'Història de Catalunya

El dia 8 de febrer vam anar tota la classe a visitar el Museu d'Història de Catalunya en autocar. Vam arribar al museu i va venir una guia. Al principi de la visita, la guia que es deia Bea, ens va explicar com agafaven les coses a la prehistòria. Al principi anaven amb les mans doblegades i amb 4 cames, després anaven amb les mans igual però amb 2 cames i al final ja anaven igual que nosaltres i agafaven més coses, però encara no agafaven moltes coses.

La Bea va portar un carro amb troncs en lloc de de rodes. El Martí va dir un nom pel carro: Auto-Fusta. L'Estanis i la Laura van posar les rodes.
Després vam veure un vaixell romà, un cavall i un cavaller i ens va dir que portaven 38 o 40 quilos d'equipament i que sense el cavall el cavaller no podia aixecar-se.


Vam escoltar el que ens deia la guia: Colom va dir que la Terra era rodona però els altres deien que era plana. Colom per demostrar-ho va voler donar la volta i tornar però Colom va descobrir Amèrica.

Després vam fer un joc d'endevinalles i vam anar fent com les rodes d'un tren. Vam veure un vídeo de Barcelona feia temps. També un Seat 600 i vam dir diferències dels cotxes d'ara i els antics.

I aquesta ha estat la visita al Museu.

Núria Alós.

3rC
dijous, 23 de febrer del 2012

Plantem llenties!

Tots els nens i nenes de primer vam portar un pot de vidre de iogurt per plantar llenties. Les senyoretes ens van donar llenties i les vam posar al pot sota el cotó fluix i també vam posar l’aigua. Al cap d’uns dies van començar a germinar i van sortir molt poques arrels.Després van créixer més arrels i una mica de tija. Quan ja va créixer més la tija van començar a créixer les fulles. I quan ja han crescut més les fulles ens les hem endut a casa perquè no es morin.

Cèlia, 1r B i Marc, 1r C
Cicle Inicial