dijous, 16 de juny de 2016

PASSEIG DE BOCINS CM

Avui hem fet el concert “Passeig de bocins”. Els presentadors han fet com si fos el telenotícies JMJ que anava de les excursions i dels projectes de 3r i 4t. Després d’unes quantes connexions amb uns reporters, ens hem posat en el nostre lloc i hem començat a cantar.
Les tres primeres cançons eren de flauta i quan ja no en teníem més de flauta, hem cantat una cançó que anava de les verdures del nostre hort. Hem fet uns dibuixos de verdures i els hem ensenyat mentre estàvem fent la cançó. A la última cançó, que era “L’hereu Riera”, han sortit uns nens a ballar.
Mentre estàvem baixant de l’escenari els de 3r, els presentadors han ensenyat un vídeo dels putxinel·lis i després els de 4t han cantat les seves cançons i a la última hi sortia un rei!
Ens ho hem passat molt bé!

                                                                                           Maria Galve i Júlia Maqueda 3rA
JOCS POPULARS DE TERCER A EDUCACIÓ FÍSICA

Els alumnes de 3r hem treballat els Jocs Populars a Educació Física. Primer hem preguntat als familiars a quin joc jugaven quan eren petits.
Desprès hem escrit les normes i com es jugava en un full per explicar-li a la resta de companys i jugar plegats als jocs. No s’han repetit gaires jocs i ens ho hem passat molt bé i hem après jocs nous.


                                                                              Emma Marsiñach i Noa Arias 3r B

Aquí teniu uns vídeos d'aquesta activitat.