dijous, 8 de març del 2018

XIV Certamen de Lectura En Veu Alta

Un any més, la nostra escola ha participat d'aquest concurs literari celebrat al Conservatori Municipal de Música,en el qual els alumnes han de demostrar el seu bon nivell lector. Enguany, les nostres alumnes representants han estat la Noa Judas i Arnet, de 4t i l'Helena Subiràs i Coll de 5è. Els fragments que havien de llegir pertanyien a dos llibres que hem incorporat a l'aula aquest curs: "Per un plat de macarrons" i "La tribu dels Zippoli".
Les dues ho van fer de meravella, posant en escena el treball dut a terme les setmanes anteriors i la bona base que ja duien. Després de passar uns nervis inicials i de veure com llegien els altres candidats d'altres escoles, el jurat va emetre el veredicte: la Noa va passar a la següent fase (enhorabona!) i l'Helena va ser-hi a punt (enhorabona, també!).
Aquí us deixem unes fotos:dilluns, 5 de març del 2018

APADRINAMENT LECTOR 6è - 2n

3a SESSIÓ

En aquesta lectura hem conegut una mica més a fons els oncles i el cosí d'en Harry; personatges certament curiosos.

Iniciàvem la lectura de la següent manera: 

"Trobava tant a faltar Hogwarts que ser a casa dels Dursley li produïa un mal d’estómac permanent. Trobava a faltar el castell, amb els passadissos secrets i els fantasmes; les classes (tret de la de l’Snape, el mestre de pocions); els mussols que portaven el correu; els banquets al Gran Saló; el llit amb baldaquí al dormitori de la torre; el Hagrid, el guardabosc, que vivia en una cabana al costat del Bosc Prohibit i, especialment, el quidditch, l’esport més practicat en el món dels bruixots." 

6è A


6è B


6è C