dijous, 6 de desembre del 2012

ELS NENS DE P3, P4 I P5 ANEM DE FESTA MAJOR

A Sant Andreu és Festa Major i per això, el passat dimecres 5 de desembre els nens i nenes d'Educació Infantil vam anar a l'envelat.
Alguns membres de la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu ens van presentar als Gegants de Sant Andreu: La Colometa, l'Andreu, el Colom, la Coloma, el Galtetes, l'Avi d'Orient i l'Àvia Orfila.
Amb la música de les gralles...Van fer ballar els gegants...


I després, amb la música de la Companyia Encara Farem Salat... Vam ballar nosaltres!Va ser molt divertit, i ens ho vam passar genial!!!

VISCA LA FESTA MAJOR!!!! 

dimarts, 4 de desembre del 2012

EL RACÓ DE LES OLORS I LA NOSTRA COLÒNIA

Els nens i nenes de P3 hem fet un racó de les olors a classe. Entre tots hem portat diverses espècies, herbes, fruites... que fan olor. Hem olorat i em pogut manipular diferents elements amb diferents textures i olors...


 També vam pensar que seria interessant fer colònia a la classe... La nostra colònia està feta amb alcohol, espígol i canyella... Esperem que us agradi!


Festa de Sant Andreu al Cicle SuperiorEn aquest article alguns dels alumnes del Cicle Superior han aportat la seva visió sobre com vam celebrar la festa de Sant Andreu el passat divendres dia 30.
  
La festa de Sant Andreu segons l'Anna de 6è C.El dia 30 de novembre vam celebrar Sant Andreu a l’escola. Ho vam fer fent un treball que consistia en buscar informació sobre : el carrer Gran de Sant Andreu, l’Església de Sant Andreu del Palomar, La Unió esportiva Sant Andreu, el Club Natació Sant Andreu, l’ estació de Sant Andreu Comtal, l’estació de Sant Andreu Arenal i el Sant Andreu teatre ( SAT).

Vam treballar en grups de 4 alumnes i vam fer maquetes, murals, …Després cada grup havia de fer l’exposició oral a la resta de companys de la classe sobre el lloc que havia treballat.
A la tarda vam anar al teatre de l’escola a veure la pel·lícula de Tintín i el secret de l’unicorn. Ens ho vam passar molt bé!!!!!

 
La festa de Sant Andreu segons l'Eva, la Thaís i l'Abril de 6è B.

El dia de la festa de Sant Andreu vam fer diverses activitats. Pel matí vàrem estar preparant l’exposició per el treball de Sant Andreu, i que el presentaríem després del pati. Els treballs que vam fer eren de llocs situats al barri de Sant Andreu, amb el topònim d’aquest. Els treballs que vam fer van ser: Estació de Sant Andreu Arenal, Club Natació Sant Andreu, carrer Gran de Sant Andreu, el SAT, l’U.E. Sant Andreu, l’estació de Sant Andreu Comtal i l’església de Sant Andreu del Palomar. Alguns grups van decidir fer maquetes, PowerPoint i cartolines per acompanyar l’exposició. Els grups que havien fet PowerPoint ho van presentar a l’aula TIC, i els altres grups ho van fer a la classe. En general ho van fer molt bé.

Per la tarda, després de dinar, vam anar al teatre de l’escola a veure una pel·lícula de misteri i molt divertida anomenada: Tintín, el secret de l’Unicorn

EL PETIT MUSEU: KANDINSKY

El segon artista que treballem els nens i nenes d'Educació Infantil és Vasíli Kandinsky.


Kandinsky fou un dels iniciadors de l'art abstracte. Va anar-se allunyant cada vegada més i més de l'objecte tal com el veiem a la realitat i s'interessà per la forma i per les figures geomètriques. Les seves pintures mostren grans explossions de colors i siluetes. El seu interès pel color està present a la seva obra des dels inicis de la seva carrera.
A la classe de plàstica, a través de la seva obra, hem treballat diferents figures geomètriques combinant diferents colors.                                                          
Hem observat la seva obra i l'hem intentat reproduir. Hem realtizat autèntiques obres d'art!Els nens i nenes de P3...
 Els nens i nenes de P4...
Els nens i nenes de P5...SANT JOSEP MANYANET


En motiu de la Diada de Sant Josep Manyanet, els alumnes de P.5 han elaborat un treball que portaran a casa.
Per tal d’aprendre jugant hem fet una capsa del joc tres en ratlla amb la imatge de Josep Manyanet.

Tots els alumnes han gaudit fent la capsa i han après a jugar en equip.
Us mostrerm un recull de fotografíes d’aquesta activitat.
Esperem que us agradi!!!