divendres, 18 de gener de 2013

Els alumnes de 2n aprenem a escriure amb el WordAquest trimestre a informàtica estem treballant el Word, un programa que si escrius amb les tecles del teclat i ho selecciones tot pots fer moltes coses.

Martí Gil,  2n A.

A informàtica la Núria ens ensenya el Word 2007. Serveix per escriure, subratllar, canviar de color, la mida, com anar enrere i coses molt importants. Avui hem posat de títol "Els regals de Reis." i he escrit 135 paraules.

Sara Vilaseca, 2n C.L'altre dia a la classe d'informàtica vam aprendre com posar el Word 2007. El vam obrir i ens va sortir un full blanc amb una ratlla. La Núria ens va explicar que la ratlla era per saber on començar a escriure. Vam escriure el títol d'un conte i el vam aprendre a seleccionar, vam cliclar des del final fins al principi. Després vam clicar a la fletxa del costat del número 11 i van sortir tot de números, vam canviar al 36 i llavors es va fer la lletra més gran. Amb la tecla que té la lletra A ens van sortir molts colors i amb una que té la lletra S vam subratllar.

                                                                                                                   Cèlia Sans, 2n B