dimarts, 27 de març del 2012

EL CIRC A EDUCACIÓ FÍSICA

Som els nens i nenes de 4t de primària i a educació física hem fet unes petites actuacions per treballar l’expressió corporal i les pràctiques de diferents continguts que vam fer durant aquest temps a classe.
La senyoreta Vicky ens va dir que féssim grups d’acròbates, pallassos, malabaristes i un grup de teatre per representar diferents contes on s’expressaven diferents valors.
Durant dues sessions hem fet assajos i al final vam fer un espectacle d’uns set minuts aproximadament cada grup.
Per repartir el treball i la preparació del vestuari, guions, música i maquillatge fèiem servir el temps dels patis i alguns vam quedar fora de l’escola. Tot el vestuari i els guions ens ho vam fabricar nosaltres perquè semblés més real.
Els acròbates van fer moltes tombarelles, salts, equilibris... i van explicar una petita història de com van aparèixer i què feien. Ells representaven la flexibilitat del cos.
Els malabaristes ens van deixar bocabadats, es passaven les pilotes amunt i avall i es van inspirar en exercicis que vam fer el primer dia i a poc a poc van anar fent la seva actuació. Representaven entre tots el treball en grup.
Els pallassos ens van fer riure molt ja que representaven la diversió; es tiraven a terra, es treien el nas, explicaven acudits...
Els que feien teatre van fer una obra de la Bella i la Bèstia barrejat amb la Blancaneus i la Pocahontas. Van triar molt bé la música i van fer guions molt bonics. Ells representaven els valors de l’amistat i l’amor.
A més a més, vam tenir un dia com espectadors a uns companys de tercer de primària.
Al final ens va sortit tot com ho havíem preparat, i ens ho vam passar molt bé i el que importa és que hem fet un treball entre tots. En acabar cada representació rebíem comentaris dels companys i tots van ser molt bons.
Com acomiadament van posar una cançó i van llençar confeti!
Va ser un final de pel•lícula!!!

Aquí us mostrem algunes fotos de les diferents actuacions de tots, esperem que us agradin





Els alumnes de 4t

4 comentaris:

  1. Hem va agradar moltissim fer aquesta obra, a més va ser super divertit i han expresat molt be el que vam fer en el bloc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo he escrit un tros Yanzhu.
      Gràcies pel comentari.

      Elimina
  2. Em van agradar molt els malabaristes, eran molt "divers", i anàven molt ben vestits.
    Visca els malabaristes!!!

    ResponElimina
  3. Avui en dia nosaltres no arribarem a ser pallassos...
    Però va ser divertit!!!

    ResponElimina