dijous, 22 d’octubre de 2015

La Mercè 2015

En Tao V. de 5è C ens explica la seva experiència al modelar amb fang un dels animals fantàstics que s’exhibeixen cada any  a la festa de la Mercè:

“Quan vam fer el bestiari em vaig sentir molt nerviós perquè era la primera figura que havia fet a cicle superior. Ho volia fer molt bé, però no confiava en mi mateix i em va costar molt.
Al final vaig pensar:
-          Va, Tao, tu pots!Em vaig posar molt nerviós però ho vaig aconseguir. Primer vaig fer la forma rectangular, després de quatre intents, a continuació vaig fer el cap, que em va sortir plana, però la vaig deixar així perquè les banyes eren complicades i primes.


Més tard van deixar assecar la figura per, finalment, pintar-la. Crec que em va quedar bé.
Des d’ara sé confiar en mi mateix."


Tao V. (5è C)


dimecres, 21 d’octubre de 2015

Fem educació física!


Els nens i nenes de segon ens ho hem passat molt bé a la classe d'educació Física. La bel ens va donar unes cartolines amb instruccions per fer diferents jocs. després, per grups, les hem hagut de llegir per saber el que havíem de fer i posar-nos d'acord en qui feia cada cosa.
Ha estat genial!

dilluns, 19 d’octubre de 2015

Les colònies de 6è
Els dies 8 i 9 d’octubre vam gaudir d’unes magnífiques colònies.Primer vam anar cap al canal olímpic a fer barca i caiac. Ens ho vam passar molt bé encara que ens vam mullar bastant!


Després de dinar anàrem cap a Begues.
Quan vam arribar ens esperava un entrepà de Nutella i després vam fer una sèrie d’activitats com ara tenyir samarretes.Cadascú va fer el seu disseny i van quedar molt originals.

Cap el vespre vam jugar a policies i lladres, va ser molt divertit perquè era a les fosques. A la nit vam anar cap a la festa i després... Bona nit!


Al dia següent jugàrem a una cursa d’orientació, va ser molt especial perquè anàvem per la muntanya amb grups.Tornant cap a Barcelona, a l’autocar, vam cantar molt per celebrar aquestes colònies.Alba C., Mariona L. I Mònica R.