dilluns, 2 de juny del 2014

PUTXINEL·LIS CICLE MITJÀ



Treball en grup dels putxinel·lis

Hola bon dia, som els alumnes de 3r.B i ara us explicarem el tema dels putxinel·lis.
1.       L’anunciada dels putxinel·lis. La nostra professora d’Educació Física ens va dir que ens havíem d’apuntar a l’agenda que el dia 30 d’abril havíem de portar un putxinel·li amb els estris que teníem a casa i que no havíem de comprar res.
2.       El següent dia d’Educació Física, la senyoreta ens va dir que féssim grups de 5 però que n’hi hauria un de 6. Tots va manar ràpidament a buscar els nostres amics i amigues. quina mala sort que va tenir la Sara, perquè li va tocar tots nens! Però al final es va acostumar.
3.       L’arribada dels putxinel·lis. Vam tenir unes setmanes per estudiar-nos els diàlegs i la historia. Ens van donar un teatret i vam fer l’obra.
4.       Finalment ens va posar les notes i esperem que siguin bones.

Marta Bernal i Núria Bau




Vam fer un treball a Educació Física que consistia en fer putxinel·lis. Primer havíem de fer grups de quatre, nens i nenes. Després ens van donar un full per fer el conte, els personatges i els diàlegs.
Amb material havíem de fer putxinel·lis durant Setmana Santa. A la tornada, vam seguir fent el conte i els diàlegs. La setmana següent vam fer les obres amb l’altre classe.
Ens vam divertir molt.

Iván Roselló  3r B




 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada