divendres, 10 de gener del 2014

TREBALL COOPERATIU EDUCACIÓ FÍSICA




L’altre dia a educació física vam fer uns quants reptes. Primer ens vam dividir en quatre grups. A cada grup hi havia 5 nens.


A cada repte hi havia un paperet i el material. El paperet posava les normes, i el material servia per fer el repte. Si no complies les normes del joc s’havia de tornar a començar.
  
Les professores d’educació física ens han posat 6 reptes que havíem de superar en equip, el primer repte que vam fer i que varem aconseguir es tractava de:

·         Passar a l’altre extrem de la sala amb 5 maons, tot i que érem 6 nens/es !!!!!!!!
Per això era el repte més difícil de tots.
El següent repte que també varem aconseguir es tractava de :
·         Teníem un matalàs i tots a sobre del matalàs  havíem d’arribar al con groc per acabar el repte.
El següent repte que també varem aconseguir es tractava de :
·         Agafar una pilota de bàsquet i pujar a un banc i tirar la pilota a un cèrcol per poder baixar del banc i guanyar, però si algú no ficava la pilota al cèrcol  tornàvem a començar.
El següent repte que també varem aconseguir es tractava de :
·         Havíem de fer dos files, una fila es col·locava en un extrem del banc i l’altre fila a l’altre extrem i els dos havíem de passar a la vegada i no caure, si quèiem tornàvem a començar.
 El següent repte que no vam tenir temps de acabar-ho, aquest repte es tractava de :
·         Havíem de portar un matalàs al cap fins a l’altre extrem de la sala d’educació física, però al principi es podia tocar amb qualsevol part del cos excepte les mans.                                                                En l'últim repte havíem de portar la pilota gegant a l'altre costat del gimnàs sense tocar-la amb les mans.                                                                                                                                                    Ens ho vam passar molt bé!!!!!


                                                                Daniel Escorriola i Sergi Caseras

                 




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada