dimecres, 8 de maig del 2013

Certamen de Lectura en Veu Alta (Cicle Superior)

Per segon any, l'escola ha participat en el certamen de lectura en veu alta promogut per l'Enciclopèdia Catalana. Aquest cop, el text proposat per a la categoria de Grumets Verds era un recull de poemes de l'entranyable Joana Raspall, que enguany celebra el seu centenari! El passat divendres 3 de maig, van celebrar-se els quarts de final a la sala d'actes del Conservatori de música de Barcelona, i l'experiència va ser molt satisfactòria en tots els sentits.
L'alumna seleccionada per representar la nostra escola, l'Anna Garcia i Picazo, de 5èB, va llegir molt bé la poesia "El trobador", que parla d'un joglar que prefereix cantar les virtuts de les dones no massa afavorides per aconseguir, segur, ser ben recompensat. El treball fet des de l'aula i des de casa va poder percebre's, i va encarar el text amb seguretat i molt bona dicció. Tot i així, una altra lectora va passar a la següent fase merescudament.
Durant l'acte, els pares,  els avis i dos mestres vàrem poder gaudir de bones interpretacions per part d'alumnes de totes les edats, des de 3r. fins a 4t. d'ESO. A continuació, us deixem unes fotografies fetes per l'avi que il·lustren la bonica jornada.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada