dimarts, 4 de desembre del 2012

Festa de Sant Andreu al Cicle Superior



En aquest article alguns dels alumnes del Cicle Superior han aportat la seva visió sobre com vam celebrar la festa de Sant Andreu el passat divendres dia 30.
  
La festa de Sant Andreu segons l'Anna de 6è C.



El dia 30 de novembre vam celebrar Sant Andreu a l’escola. Ho vam fer fent un treball que consistia en buscar informació sobre : el carrer Gran de Sant Andreu, l’Església de Sant Andreu del Palomar, La Unió esportiva Sant Andreu, el Club Natació Sant Andreu, l’ estació de Sant Andreu Comtal, l’estació de Sant Andreu Arenal i el Sant Andreu teatre ( SAT).

Vam treballar en grups de 4 alumnes i vam fer maquetes, murals, …Després cada grup havia de fer l’exposició oral a la resta de companys de la classe sobre el lloc que havia treballat.
A la tarda vam anar al teatre de l’escola a veure la pel·lícula de Tintín i el secret de l’unicorn. Ens ho vam passar molt bé!!!!!

 








La festa de Sant Andreu segons l'Eva, la Thaís i l'Abril de 6è B.

El dia de la festa de Sant Andreu vam fer diverses activitats. Pel matí vàrem estar preparant l’exposició per el treball de Sant Andreu, i que el presentaríem després del pati. Els treballs que vam fer eren de llocs situats al barri de Sant Andreu, amb el topònim d’aquest. Els treballs que vam fer van ser: Estació de Sant Andreu Arenal, Club Natació Sant Andreu, carrer Gran de Sant Andreu, el SAT, l’U.E. Sant Andreu, l’estació de Sant Andreu Comtal i l’església de Sant Andreu del Palomar. Alguns grups van decidir fer maquetes, PowerPoint i cartolines per acompanyar l’exposició. Els grups que havien fet PowerPoint ho van presentar a l’aula TIC, i els altres grups ho van fer a la classe. En general ho van fer molt bé.

Per la tarda, després de dinar, vam anar al teatre de l’escola a veure una pel·lícula de misteri i molt divertida anomenada: Tintín, el secret de l’Unicorn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada