divendres, 24 de febrer del 2012

Visita al Museu d'Història de Catalunya

El dia 8 de febrer vam anar tota la classe a visitar el Museu d'Història de Catalunya en autocar. Vam arribar al museu i va venir una guia. Al principi de la visita, la guia que es deia Bea, ens va explicar com agafaven les coses a la prehistòria. Al principi anaven amb les mans doblegades i amb 4 cames, després anaven amb les mans igual però amb 2 cames i al final ja anaven igual que nosaltres i agafaven més coses, però encara no agafaven moltes coses.

La Bea va portar un carro amb troncs en lloc de de rodes. El Martí va dir un nom pel carro: Auto-Fusta. L'Estanis i la Laura van posar les rodes.
Després vam veure un vaixell romà, un cavall i un cavaller i ens va dir que portaven 38 o 40 quilos d'equipament i que sense el cavall el cavaller no podia aixecar-se.


Vam escoltar el que ens deia la guia: Colom va dir que la Terra era rodona però els altres deien que era plana. Colom per demostrar-ho va voler donar la volta i tornar però Colom va descobrir Amèrica.

Després vam fer un joc d'endevinalles i vam anar fent com les rodes d'un tren. Vam veure un vídeo de Barcelona feia temps. També un Seat 600 i vam dir diferències dels cotxes d'ara i els antics.

I aquesta ha estat la visita al Museu.

Núria Alós.

3rC








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada