dissabte, 2 d’octubre del 2021

6è. EXPERIMENTEM A MEDI

EXPERIMENTANT AMB L'ENERGIA

6è PRIMÀRIA


Aquesta setmana,els alumnes de 6è, hem experimentat a la classe de medi. De manera molt senzilla, amb una ampolla petita d'aigua, hem pogut veure com podem transformar diferents formes d'energia.


























divendres, 1 d’octubre del 2021

TREBALLEM LA CONFIANÇA. 6è

CEC I PIGALL. 6è PRIMÀRIA


A partir de la dinàmica del "cec i el pigall" aprenem  a confiar amb l'altre i alhora agafem la responsabilitat de guiar a un company o companya. És important per seguir creixent com a grup,  confiar amb nosaltres mateixos i amb els altres.

Ens posem per parelles i un de la parella es tapa els ulls amb un mocador mentre que l’altre el guia per tot l’entorn on ens trobem però sense poder parlar, per tant el cec no es pot comunicar amb ningú.   Al pati hi tenim uns cartells amb paraules que seran algunes de les qualitats treballades a la sessió anterior amb la dinàmica del cabdell de llana. El guia ens pot conduir cap a la paraula que considera més important pel benestar propi i de grup.  











REFLEXIÓ SOBRE COM ENS HEM SENTIT.

















diumenge, 26 de setembre del 2021

6è. TREBALLANT LA MERCÈ

 TREBALLANT EL PERFIL DE LA CIUTAT

LA MERCÈ. 150 ANYS. 6è PRIMÀRIA


A 6è treballem la silueta de Barcelona (skyline) per donar la benvinguda, un any més, a les Festes de la nostra ciutat. Aquest any de manera molt especial, celebrem els 150 anys.

Aquí teniu una petita mostra de la feina feta.

Molt Bona Mercè a tots i totes!


PROCÉS DE TREBALL