divendres, 13 de desembre del 2013

Celebració del Nadal



CELEBRACIÓ NADAL

 
Avui hem anat a la capella per celebrar les festes religioses del Nadal i del Pare Manyanet. Alguns companys han llegit uns petits textos i han portat unes ofrenes. Després hem vist un vídeo de la lluna que explicava que hem de ser nosaltres mateixos.
Quan hem acabat, tots els nens de 4t havíem fet una estrella amb un desig al darrera I l’hem ofert a la Sagrada Família.

Bon Nadal!

Monica Reboll 4tC
 


Podeu veure més fotografies a l’Alèxia

dijous, 12 de desembre del 2013

El pessebre de 4t



EL PESSEBRE DE 4T
Els alumnes de 4t de Primària hem creat el Pessebre de l’Escola que el podeu veure tocant a secretaria. Esperem que us agradi i ara us expliquem com l’hem fet.
 
TEXT INSTRUCTIU: LES FIGURES DEL PESSEBRE
Nom: Jesús
Material: una ampolla d’Actimel, plastilina de diferents colors, vernís i un pinzell ample i pla.
Com fer-ho: primer agafes l’ampolla d’Actimel. Després, amb la plastilina de color carn fas una bola i l’enganxes a la part superior de l’ampolla (això serà el cap) i amb les plastilines de diferents colors es fa el cabell, el nas, la boca… Per fer el cabell hauràs de fer servir plastilina de color marró. Pots fer el cabell com tu vulguis: rinxolat, curt, llarg, amb patilles..
El nas s’ha de fer del mateix color que la cara (carn). Ha de ser petit i estret i l’enganxes al ben mig de la cara. A continuació, fas la boca de color vermell fent un “churrito”. Els ulls són de color negre i si vols, pots fer les orelles.
Per fer el cos, agafa una plastilina del color que tu vulguis i escampa-la per tot el cos. I, finalment, fes els braços i les mans com tu creguis que quedin millors.

Nil Estruga 4t A


Per veure més fotografies visiteu l'Alèxia