dimecres, 30 de maig del 2018

EXCURSIÓ DE 3r. A COLLSEROLA


Els nens i nenes de 3r A,B i C vam anar d’excursió a Collserola. Vam anar a moltes fonts, per exemple la de la Beca i la de la Mandra. Però el que va passar era que l’aigua de la font de la Beca no era potable. En canvi la font de la Mandra si que era potable. També vam anar al mirador dels Xiprers. Allà vam veure molts llocs emblemàtics de Barcelona.
Va ser una excursió molt cansada, perquè vam caminar molt, però a la vegada molt divertida.

Meritxell i Lucia de 3rB.


















dimarts, 29 de maig del 2018

PUTXINE·LIS DE 3r A EDUCACIÓ FÍSICA


Durant el tercer trimestre, cadascú de nosaltres hem fet putxinel·lis. Les obres han sigut aquestes: zootropolis, Coco, Els 3 porquets, Rínxols d’Or, Cars, L’Anegeuet lleig, 20.000 llegües de viatge submarí i Mickey Mouse.
Les vam fer amb cartró, gomaeva, pals de polo, culleres de fusta,…
Ho vam fer per grups i ens va sortir molt bé!!

Roger Encabo i Júlia Ubierna 3r B



Aquestes setmanes amb les nostres profesores d’Educació Física, la Vicky i la Bel, cadascú hem fet un putxinel·li amb material reciclat.
I amb els nostres grups, hem explicat un breu resum dels llibres als nostres companys. I ens ho hem passat molt bé, perquè ens ha agradat molt poder gaudir dels altres contes I sobretot ens ha agradat molt explicar-ho als nostres companys.

Martina Ros, Èric Peña 3r C


Abans de Setmana Santa, la Bel ens va demanar que fessim grups de quatre o cin i que decidissim un conte popular o Disney.
Un cop decidit el conte, cada membre del grup va escollir un personatge i va fer e lputxinel·li durant les vacances. La setmana després de Setmana Santa vam fer el guió i 3 setmanes després vam representar l’obra.
I aquí teniu una mostra de cada grup  de 3rA .

Adrià Ibañez i Joana Collado 3rA