dijous, 16 de novembre del 2017

PROJECTE DE COMPRENSIÓ

Cicle Superior-2
Treballant les comunitats autònomes.

UN DIA MOLT DIFERENT!

Avui a l'escola ha estat un dia ben diferent. Dins el projecte de comprensió de Con. medi : "Viatgem per Espanya", els nostres professors ens varen demanar informació d'una comunitat autònoma que prèviament havíem sortejat. Treball per parelles.
Avui ens han repartit els I-pads que tenim nous a l'escola, per continuar la cerca d'informació. Tots estàvem emocionats, i així que ens han repartit tot el material ens hem posat a treballar.
Ha estat una manera divertida i diferent d'aprendre.

                                                Esteban del Campo ( 6èA )













dimarts, 14 de novembre del 2017

OLÈRDOLA: 5è FEM UN VIATGE EN EL TEMPS

Dimarts, 31 d’octubre vam anar d’excursió a Olèrdola. Vam fer un recorregut pels jaciments amb una guia que ens ho va explica molt bé, es deia Cristina. Vam veure cases romanes, sitges, cisternes, una església i un castell mig enderrocat. A l’església hi havien tombes antropomorfes amb la forma de les persones i algunes de molt petites. Ens varen explicar que els més rics s’enterraven a prop de la església i els més pobres més lluny. Finalment vam aprendre a escriure amb tinta l’alfabet dels ibers. Ens ho vam passar molt bé, serà una experiència que mai oblidarem!!


Pablo López i Martina Raventós 5èB



















dilluns, 13 de novembre del 2017

L’ENTREVISTA ALS AVIS DE 4RT



 A medi vam fer un projecte que es deia “Tot canvia”.  Aleshores els mestres van decidir que vinguessin els avis per explicar-nos  que havia canviat des de que eren petits  fins ara. 

Aleshores vam fer 3 grups i entre tots vam decidir les preguntes que els hi faríem.
Un dimecres,  van venir els avis i els hi vam fer unes preguntes. Vam passar una estona molt divertida i agradable. Vam aprendre molt d’ells i amb ells.
Gràcies avis i àvies!



Marc A. i Bianca 4t A