divendres, 12 de desembre del 2014

El pessebre de 4t


EL PESSEBRE DE 4t


Els alumnes de 4t de l’escola JMJ hem fet un pessebre amb plastilina. Cada classe ha fet uns personatges diferents i els hem decorat amb l’ajuda dels mestres. Els de 4t A han fet el Naixement, 4t B ha fet els camells, els Reis i  4t C els pastorets i la majoria d’animals.
El dia 10 de desembre vam col·locar les figures del pessebre a l’entrada de l’escola i després ens vam fer una foto.  Així, les famílies podran veure el treball que hem fet.
Ens ha agradat molt poder participar en aquesta idea, ja que el Nadal és època de pessebres, arbres de Nadal i de col·laboració entre tots.
Esperem que us agradi la feina que hem fet amb tanta il·lusió i que aquestes festes estiguin plenes dels millors desitjos.
Bon Nadal a tothom i feliç any nou!


Adrià Salinas, Ariadna Rosique i Nerea Haro

4t B

Per veure més fotografies, visiteu l'Alèxia!


 

dimecres, 10 de desembre del 2014

Material reciclat

Els nens de 2n, aquest trimestre hem après que no cal tenir moltes joguines per passar-nos-ho . Amb material reciclat podem fer molts jocs i molt variats. Mireu que ens ho hem passat amb taps d’aigua i suavitzant, garrafes d’aigua, pots de tomàquet,…!!!






Nens i nenes de 2n

Les parts del cos-1r


Aquest trimestre estem treballant el nom de les parts del nostre cos. La Bel ens ha preparat una gimcana, per fer-la amb el nostre grup base.
La gimcana funcionava de la següent manera: distribuïts per tot el gimnàs, hi havia 13 cons amb  endevinalles i activitats amb les parts del cos. Havíem d’anar corrent a un con, llegir la targeta i entre tots/es trobar la resposta. Tornàvem corrent a la nostra CASA i ho anotàvem al nostre paper.
Ens ho hem passat genial!!





Nens i nenes de 1r.