divendres, 4 de desembre del 2015

SORTIDA DE TERCER PEL BARRI DE SANT ANDREU

Per celebrar el dia de Sant Andreu, els nens de tercer hem treballat, per grups, edificis importants del barri. Abans de la sortida hem preparat les explicacions per fer de guies turístics davant dels nostres companys.

Dilluns passat va fer la sortida 3r C  i avui divendres,4 de desembre, 3r B i 3r A. Tot plegat ha estat  molt interessant, hem après moltes coses explicades per nosaltres mateixos. Així coneixem millor el nostre barri.

Aquí teniu unes quantes fotografies, la resta, com sempre, les trobareu a l’Alèxia.












dijous, 3 de desembre del 2015

Jugatló 2n primària

El 25 i 26 de novembre, els nens i nenes de segon hem participat en la VI Jugatló, activitats preparades del seminari d'educació física de Sant Andreu. Allà ens hem trobat amb nens i mestres  d'altres escoles del barri.
Hem anat en patinet, jugat a les guineus, experimentat amb diferents materials per fer malabars  i amb un gran paracaigudes.
Per tancar la festa, tots plegats vam practicar una mica de Zumba!.
Ens ho hem passat Genial!

Aquí podeu veure un vídeo de totes les coses que vam fer aquells dies!


dilluns, 30 de novembre del 2015

GIMCANA DE 3r

El passat dimarts tots els nens de 3r vam fer una gimcana.Hi havia 8 proves: una que havíem de donar voltes i xutar la pilota a la porteria, una altra de cadires que posaven música i l’últim que arribava era eliminat. També hi havia una que havíem de mossegar unes pomes, una d’agafar caramels amb la boca i la farina, una per saltar mocadors i una de portar pilotes amb una cullera a la boca. També vam poder jugar al mocador i ens ho vam passar molt bé!

Carlos Fuentes
Alejandro Anquela
Ricard Canela
3r A


A continuació veureu algunes de les fotografies d'aquesta activitat. Hi ha més a l'Alèxia.