dijous, 16 de febrer del 2012

Carnestoltes

Hola!.
Bon dia, aquesta setmana ha estat molt boja per tots els nens i nenes. Hem seguit les ordres del Rei Carnestoltes que deien:
Dilluns:
Per caminar més segur,
una sabata de cada hauràs de dur.
Dimarts:
Per no perdre temps al matí,
amb el pijama hauràs de venir.
Dimecres:
Si vols ser el més admirat,
vine amb el cap ben decorat.
Dijous:
Perquè no et conegui ningú,
la cara pintada hauràs de dur.
Divendres:
Cadascú sortirà amb la seva carota,
i no hi haurà cap ganyota.

Nosaltres els de 4t hem fet antifaços i màscares. Tot seguit us ensenyem algunes. Desitgem que us agradi.

Els nens i nenes de 4tC.









dilluns, 13 de febrer del 2012

ENS PRESENTEM ELS MÉS PETITS DE L´ESCOLA!!


EIIII, SOM ELS NENS I LES NENES DE P3!!

AQUEST CURS HEM COMENÇAT A ANAR AL "COLE DELS GRANS" I ENS HO PASSEM MOLT BÉ!!

A TRAVÉS D´AQUEST BLOC US ANIREM ENSENYANT PETITES MOSTRES DE LES DIFERENTS ACTIVITATS QUE REALITZAREM AL LLARG DEL CURS.


Homenatge a Antoni Tàpies a Superior


En motiu de la desaparició d'aquest pintor tan nostre, li hem volgut fer un petit homenatge portant a la classe un recull d'algunes de les seves obres i moments de la seva vida. A part de compartir-ho a l'aula, ho hem penjat al passadís. Aquí us deixem alguna mostra:



Ens presentem

Abans de començar a compartir amb vosaltres algunes de les feines i activitats que anem treballant durant el curs, volíem presentar-nos i que sapiguéssiu qui seu a les aules de 5è i 6è. 

diumenge, 12 de febrer del 2012

EL PROJECTE DE P5: LA SELVA

Aquest any els nens i nenes de P5 hem fet el projecte de la selva i us el volem explicar...

Primer de tot, la Marta, l'Eli i la Vanesa ens van preguntar què sabíem de la selva i cadascú de nosaltres ho va escriure a una tira de cartolina.













Després vam decidir què més volíem saber, i ens ho vam repartir per taules. Cada taula buscaria informació de com són les selves i com podem arribar, les persones i els animals que hi viuen, què mengen i les plantes que podem trobar.
Setmana rere setmana hem anat aprenent moltíssimes coses gràcies als nostres companys que ens ho explicàvem molt bé... i als pares, que ens han ajudat molt!




Mireu, mireu... tot el material que hem anat exposant al nostre passadís!






Hem après que a les selves hi ha uns rius molt grans, que plou molt, que hi ha uns arbres molt alts,  que hi viuen indígenes i diferents tipus d'animals... i moltes coses més!

Tot això ho hem volgut compartir amb els nostres companys de P4 i un dia, els dofins, els elefants i les girafes, vam anar a la classe dels cargols, les granotes i les tortugues a explicar tot el que sabíem de la selva. Però... abans els vam avisar amb un cartell informatiu que cada classe va fer.




Els nens i nenes de P4 es van portar molt bé i ens van escoltar molt, els agradava tot allò que nosaltres els explicàvem!






Nosaltres també ens ho hem passat molt bé explicant als nostres companys i als companys de P4 tot el que havíem treballat a casa al voltant de la selva.