dimarts, 24 de gener del 2017

Visita a la Sagrada Família



Benvolgudes famílies, en aquest article us explicarem la sortida de 5è a la Sagrada Família.



Per si no ho recordeu , està situada al centre de Barcelona, tot i que en els inicis estava situada a un costat de la ciutat. Després, la ciutat va  créixer i és per això  que ara està en el centre.


A continuació, us explicarem característiques d’aquest monument:
Hi havia una escola amb un sostre que semblava una onada. Aquella escola era pels fills dels treballadors que ajudaven a Gaudí. 

 











Però va haver-hi un incendi i es van trencar les maquetes de guix. Sort que Gaudí va fer fotografies, cosa que va permetre que s’hagi pogut  construir. Diuen que s’acabarà el 2026.




 Vam poder veure la façana del Naixement i la de la Passió. L’interior semblava un bosc i transmetia tranquil·litat. Volen fer 18 torres. Un a d’aquestes torres, situada al mig i amb una alçada de 172 metres, estarà dedicada a Jesús. 

Aneu-hi!


 





Laia O. i Anna S. (5è B)




Adreça el projecte: http://telematic.manyanet.org/

Recursos per fer el projecte: http://www.symbaloo.com/mix/5altemple


PROJECTE DE 4t: MÉS ENLLÀ DE LA TERRA


Ja hem començat el nou projecte de 4t: Més enllà de la Terra. Ja hem estudiat els moviments de rotació i translació. També hem construit un rellotge de sol i vam veure com canvien les ombres i vam dibuixar l'ombra de la professora. Però encara queden moltes coses més per aprendre. Ens està agradant molt.                               
                                                                       Emma Marsiñach i Celeste Maza  de 4t B