divendres, 13 de novembre del 2015

EXCURSIÓ AL BOSC (MONTSENYS)


EXCURSIÓ DE PRIMER

El passat 30 d'octubre vam anar d'excursió a un bosc del Montsenys! Allà ens vam trobar un munt de sopreses. Serà un bosc màgic...?







 

COMENCEM VAN GOGH A PRIMER!!



SOM ARTISTES!

Ja fa un parell de setmanes que hem començat a conèixer més a fons a en Vincent Van Gogh. De moment hem treballat els retrats i els autoretrats. Ens han quedat bé, oi?





L’excursió al museu del coure



La Nerea i el Martí ens expliquen l’excursió al museu el coure. Entre tots dos han fet un molt bon escrit sobre què vam veure i el que els va semblar aquesta excursió:



El passat divendres 30 d’octubre, els nens i nenes de 5è, vam anar al museu del coure, que està una mica més enllà de Vic.


La primera impressió va ser prou bona ja que vam poder veure la fàbrica en funcionament i el forn ens va fer notar un bon canvi de temperatura. Després vam passar i vam fer una ullada a la colònia industrial; més tard entràvem al museu on ens van rebre amb un vídeo i amb un pòster de la Farga Group (que és com es diu la fundació).

Ah! Sabíeu que el coure l’extreien molt els grecs perquè era un mineral que no havien d’excavar per trobar-lo?



A nosaltres dos ens ha agradat molt la visita al museu perquè a més a més ens han explicat coses sobre el coure que ens han ajudat al projecte.



Esperem que us entrin ganes d’anar-hi perquè a nosaltres, com us hem dit, ens ho vam passar bé aprenent.













Nerea i Martí (5è C)