divendres, 24 d’abril del 2015

Treball cooperatiu dels animals



ELS ANIMALS

En aquesta unitat hem treballat els grups d’animals segons la seva alimentació: herbívors, carnívors i omnívors. També els hem après a classificar segons la seva manera de desplaçar-se: terrestres, aquàtic s i aeris i segons el seu sistema de reproducció: ovípars (que neixen d’ous) o vivípars (que neixen del ventre de la mare). Per exemple: un dofí és vivípar i una tortuga és ovípar.
 
Cada taula tenia un nom d’un animal.  La nostra taula era la dels tigres, també hi havia una que era la dels suricates, una que era els camaleons i per últim hi havia la dels escorpins.

APRENEM TOTS JUNTS: Aquest tema l’hem treballat per grups. Cada grup es preparava una part del tema. Quan ja érem experts anàvem a altres grups a explicar el que nosaltres sabíem i els ensenyàvem.  Em fet molts exàmens i tots els de la classe han tret molta bona nota!

Així hem après entre tots! Ha estat molt divertit!
 
Mar Luque i Núria Soler  – 3rA



















Com sempre, a l'Alèxia, trobareu més fotos de com hem treballat.

dijous, 23 d’abril del 2015

TALLERS DE SANT JORDI


TALLERS DE SANT JORDI

Avui és Sant Jordi, diada de Catalunya i una jornada ben especial. Avui l’escola s’ha omplert de roses i llibres i els alumnes de Cicle Mitjà hem pogut fer tot de tallers diferents.
Per un dia, hem deixat l’horari de banda i cada mitja hora hem realitzat diferents activitats: recitat de poesia, representació teatral de “El vestit nou de l’Emperador”, una descripció de un big dragon  en anglès, decoració de mandales, un taller d’escriptura creativa mitjançant el joc i la decoració del passadís amb un drac enorme i ferotge.

Ens ho hem passat molt bé i ens ha agradat molt treballar d’aquesta manera! Esperem que us agradin les fotografies perquè nosaltres hem après molt tot divertint-nos!







Feliç Sant Jordi a tothom!

Per veure més fotografies, visiteu l'Alèxia!


dimecres, 22 d’abril del 2015

JOCS FLORALS


JOCS FLORALS

Avui, els alumnes del Cicle Mitjà, hem celebrat els Jocs Florals. Ha estat un acte molt bonic on tots hi hem participat amb molta il·lusió.
Després d'una breu introducció sobre la història del certamen, hem vist un conte gravat i llegit per companys del cicle. El conte s'anomena "Frederick" i tracta de valorar les petites coses i de la poesia.
Tots ens hem posat molt nerviosos per l'entrega de premis però finalment els guanyadors han estat:

3r
1r premi: Helena Reboll
2n premi: Núria Soler
3r premi: Clàudia Serigó

4t:
1r premi: Nerea Haro
2n premi: Aleix Herrero
3r premi: Jordi Borraz

Tot i així, tots estem molt contents pels nostres companys i seguirem escrivint amb il·lusió, ganes i creativitat!

Qui sap...potser l'any que ve podem ser qualsevol de nosaltres...o qui sap...potser entre nosaltres hi ha un Miguel de Cervantes o un William Shakespeare!




Per veure més fotografies, visiteu l'Alèxia!