divendres, 10 de maig del 2013

Treballs cooperatius dels nens de tercer




 TREBALLS COOPERATIUS DELS NENS DE TERCER

Durant el passat mes d’abril els nens i nenes de tercer de primària vam fer un treball d’investigació a l’aula d’informàtica utilitzant la tècnica del treball cooperatiu.
Vam fer grups de 3 o 4 nens i nenes i vam investigar sobre diferents oficis artesans. ens  hem ajudat els uns als altres per crear un document word, seleccionar  informació de la wikipedia, respondre tres preguntes sobre el tema , buscar i enganxar una imatge.
Ara ja sabem utilitzar algunes eines del word.
Aviat farem un treball cooperatiu per parelles tutelades. Investigarem a l’enciclopèdia dels animals i ens ajudarem els uns als altres per aconseguir un document correcte tant de contingut com de presentació.






TREBALL COOPERATIU,  TÈCNICA PUZZLE

També els nens i nenes de tercer de primària hem treballat el tema 4 de medi, els animals,  utilitzant una nova metodologia: el treball cooperatiu.
Teníem unes normes i uns càrrecs dins del grup de treball que havíem de complir.
Ha estat una manera diferent d’aprendre.  ens ha agradat treballar en grup perquè tots hem tingut càrrecs  i  tots hem estat experts. l’últim dia vam valorar la feina feta i vam veure com els grups havíem progressat
Hem entès perquè aquesta tècnica s’anomena puzzle:  perquè cada grup ha fet un troç del tema i entre tots l’hem fet sencer.
Ens agradaria tornar fer un altre tema amb aquesta tècnica.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada